Stageplaats aangeboden

20190829-13-TedVA
Datum:

03 juli 2023

Categorieën:

In het studiejaar 2023-2024 heb ik ruimte voor een stagiair. Ik zoek iemand die ontzettend veel zin heeft om zich te verdiepen in de wereld van bestuur en (intern) toezicht. Hopelijk doe je dat al!

Wat ik te bieden heb is de mogelijkheid mee te kijken en te leren bij het uitvoeren van advieswerk en geven van seminars in opleidingen voor (aankomend) bestuurders. Daarnaast heb ik een mogelijke stage-opdracht in de vorm van een nog te ontwikkelen standaard-checklist voor de kwaliteit van intern toezicht. Uiteraard is er ruimte voor een eventueel eigen onderzoek. Ik ben erg nieuwsgierig naar je ideeën!

Je bent een bachelor- of masterstudent van een relevante studierichting aan universiteit of hbo. Je woont in Nijmegen en omgeving (dat is handig als we live willen afspreken). Een week-OV is ook handig. Je bent flexibel in je beschikbaarheid: mijn werk voer ik uit door het hele land, zowel ’s ochtends en ’s middags als ’s avonds.

Start en duur van de stage en de werkweek in overleg. Je krijgt een stagevergoeding en een tegemoetkoming in kosten voor het gebruik van je eigen telefoon en laptop.

Als dit je aanspreekt, leg me dan in 300 woorden uit waarom jij bestuur en toezicht zo interessant vindt. Liefst met een link naar een recent artikel dat je gelezen hebt. En een profiel of cv is ook handig.

Ik hoor graag van je! Mail me op hwassink@professioneledialoog.nl.

Deel dit artikel